Wanneer u op zoek bent naar een gasbooster van topkwaliteit, zoek dan niet verder. GLOBE heeft de gasbooster die u zoekt. De gasboosters van GLOBE zijn olievrij, met een luchtdruk tot wel 1500 bar. Ze zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen zoals single acting, double acting en twee-fasen executie. De geschikte gassen voor onze GLOBE gasboosters zijn lucht, stikstof, nobelgassen, zuurstof, waterstof, aardgas en verschillende gasmengsels.

Over GLOBE

GLOBE houdt de productie van onze producten binnen onze eigen organisatie, wat het mogelijk maakt voor klanten om met eigen ideeën en wensen te komen. Nieuwe producten worden ontworpen en getest in onze werkplaats voordat ze bij de klant eindigen. Een belangrijk element van onze service is dat wij vragen van klanten of potentiële klanten zo snel mogelijk willen beantwoorden. Ook korte leveringstijden staan bij ons hoog in het vaandel. Dit kan alleen gerealiseerd worden wanneer onze voorraad groot genoeg is om aan de vraag naar luchtmotoren te voldoen. Een resultaat hiervan is dat wij onze standaard producten altijd op voorraad hebben, zodat we ze snel kunnen leveren met de gasbooster.

  • Productie binnen onze eigen organisatie
  • Eigen specificaties en wensen
  • Korte levertijden van gasboosters

Neem contact op

Voor meer vragen of opmerkingen over onze gasboosters kunt u een e-mal sturen naar info@globe-benelux.nl, of bellen naar +31 (0)172 - 42 66 08.

Voordelen Pompaandrijvingen

  • Betrouwbare aandrijving met een hoge levensduur
  • Koppel en toerental eenvoudige en traploos instelbaar
  • Inzetbaar op plaatsen waar geen elektriciteit aanwezig is
  • Inzetbaar in vuile en vochtige omstandigheden
Ontdek alle voordelen

Contact

Gasbooster

GLOBE

staat voor kwaliteit

rqa-certificaat Ex

GLOBE heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan en is mede daarom ISO 9001 gecertificeerd. Pneumatische aandrijvingen worden vaak in explosiegevaarlijke omgevingen toegepast. Daarom heeft GLOBE alle luchtmotoren inclusief tandwielkasten ATEX gecertificeerd. Ze kunnen met de volgende certificering worden geleverd: ATEX II cat.2 G&D T5 en ATEX I M2 (mijnbouw).