Uw materialen kunt u snel en veilig naar grote hoogten hijsen met de luchtlieren van GLOBE. Onze producten worden altijd met de grootste zorg gefabriceerd en gemonteerd in onze eigen werkplaats. Wij zijn dus bij het volledig productieproces betrokken en kunnen dan ook de betrouwbare luchtlieren leveren waar GLOBE Benelux om bekend staat.

Een betrouwbare luchtlier van GLOBE

Speciaal voor liertoepassingen hebben wij een geremde luchtmotor ontwikkeld. De motor heeft een robuuste GLOBE vaanmotor of een GLOBE zuigermotor met een pneumatische rem en een proportionele directionele regelklep. In deze combinatie heeft u een krachtige luchtlier die onder zeer zware omstandigheden nog snel en betrouwbaar zijn werk blijft doen.

Luchtlieren naar uw wens

Bij GLOBE Air Motors werken wij graag snel en wij leveren onze producten ook graag op korte termijn bij de klant. Daarvoor vragen wij al meteen bij het eerste klantcontact naar de specifieke wensen van de klant. Houdt u dan rekening met het volgende:

  • Welk gewicht moet de luchtlier aankunnen?
  • Hoe hoog wilt u de lading kunnen ophijsen?
  • Met welke snelheid wilt u kunnen hijsen?

Contact

Voor vragen over de luchtmotor voor de luchtlier, extra informatie of een offerte kunt u contact opnemen met onze medewerkers. Wij houden van duidelijke en snelle antwoorden en staan voor u klaar per e-mail: info@globe-benelux.nl of telefonisch op +31 (0)172 - 42 66 08

Voordelen Pompaandrijvingen

  • Betrouwbare aandrijving met een hoge levensduur
  • Koppel en toerental eenvoudige en traploos instelbaar
  • Inzetbaar op plaatsen waar geen elektriciteit aanwezig is
  • Inzetbaar in vuile en vochtige omstandigheden
Ontdek alle voordelen

Contact

Luchtlieren van GLOBE.

GLOBE

staat voor kwaliteit

rqa-certificaat Ex

GLOBE heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan en is mede daarom ISO 9001 gecertificeerd. Pneumatische aandrijvingen worden vaak in explosiegevaarlijke omgevingen toegepast. Daarom heeft GLOBE alle luchtmotoren inclusief tandwielkasten ATEX gecertificeerd. Ze kunnen met de volgende certificering worden geleverd: ATEX II cat.2 G&D T5 en ATEX I M2 (mijnbouw).