Een perfecte constructie is de kracht van een goede vaanmotor. Bij Globe Benelux maken wij de vaanmotoren helemaal zelf. Met oog voor detail zorgen wij ervoor dat alle onderdelen van de vaanmotor nauwkeurig aansluiten. Onze producten zijn van de hoogste kwaliteit en kennen een zeer lange levensduur.

Vaanmotoren uit eigen productie

Globe Air Motors houdt de productie binnen het eigen bedrijf, wat het mogelijk maakt voor onze klanten om met unieke specificatiewensen te komen. Zo ontwikkelen wij ook naar de wens van onze klanten en hebben wij een nieuw model 14 kW vaanmotor op de markt gebracht. Onze grootste lamellenmotor tot nu toe was de 9,5 kW. Met de nieuwe V12 motor kan het maximale vermogen zelfs verhoogd worden tot 14 kW. Natuurlijk heeft ook deze vaanmotor de standaard ATEX-certificering zoals alle vaanmotoren van GLOBE.

Typische toepassingen voor de vaanmotoren van GLOBE Airmotors zijn lier-, pomp- of mixertoepassingen waar hoge vermogens nodig zijn. Onze vaanmotoren hebben een robuust ontwerp en zijn goed bruikbaar onder zware omstandigheden.

Snelle levering van onze motoren

Onze standaard vaanmotoren zijn uit voorraad leverbaar en dus snel in uw bezit. Onze service medewerkers staan u vlug te woord bij eventuele vragen. Als de wederzijdse communicatie vlot en duidelijk verloopt kunnen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn. Wij vragen u dan ook meteen de unieke specificatieste leveren voor de te leveren vaanmotor.

Contact en vragen

Bij vragen of opmerkingen over de vaanmotoren van GLOBE kunt u contact opnemen via e-mail: info@globe-benelux.nl of door te bellen naar +31 (0)172 - 42 66 08

Voordelen Pompaandrijvingen

  • Betrouwbare aandrijving met een hoge levensduur
  • Koppel en toerental eenvoudige en traploos instelbaar
  • Inzetbaar op plaatsen waar geen elektriciteit aanwezig is
  • Inzetbaar in vuile en vochtige omstandigheden
Ontdek alle voordelen

Contact

Vaanmotoren uit eigen fabriek van GLOBE.

GLOBE

staat voor kwaliteit

rqa-certificaat Ex

GLOBE heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan en is mede daarom ISO 9001 gecertificeerd. Pneumatische aandrijvingen worden vaak in explosiegevaarlijke omgevingen toegepast. Daarom heeft GLOBE alle luchtmotoren inclusief tandwielkasten ATEX gecertificeerd. Ze kunnen met de volgende certificering worden geleverd: ATEX II cat.2 G&D T5 en ATEX I M2 (mijnbouw).